Sunday, April 06, 2008

One year older.... and happier!


Tak sangka!! Tu ler perasaan aku bila sambut birthday this year... Ekceli aku terharu sikit dengan 'keperihatinan' family aku. Bukanla selama ini diorang tak perihatin, tapi hampir kesemuanya bagi hadiah kat aku kali ni. Parents, akak aku, akak ipar+abang buat majlis kat aku mlm tadi (hahaha... dah tua2 pun ada gak tiup2 lilin nih..), Johanna (cousin akak ipar aku yg aku tak slalu jumpa pun bagi gak hadiah...), Aunty Gey (Jo's mummy) and even Baby (Juliana Ibrahim) pun ada celebrate sama2... terharunyaaa... aku ingatkan makan2 biasa, rupanya siap ada kek skali...

Dan buat kawan2 yang dah wish tu, tima kasih banyak2 ingat kat aku barang sekali setahun... tima kasih, tima kasih...

Aku nak amik kesempatan ni untuk wish my forever beloved 'kembar' - Siti Norhuda Md Salleh, yang sekarang ni bahagia dengan family yg getting bigger... lama tak jumpa kau la... nanti aku datang Kajang visit ko ye Huda!

Yang bestnya, kat Facebook, ada gak 'kembar2' aku - Abang Mamat Khalid & Zizi Suriafm. Awal2 lagi abang Mamat dah wish aku.. heehee... Selebriti luar negara yg aku kenal sambut hari lahir sama ngan aku ialah Paul Rudd. Ala yg berlakon dengan Jennifer Aniston dalam citer gay tu - The Object of My Affection. Dia jugak berlakon as abang tiri Alicia Silverstone dalam Clueless. Aku memang suka lakonan2 Paul Rudd eventhough watak dia watak picisan je. Selebriti lain termasuklah Zach Braff (Scrubs - dah umur 33 dah mamat tu rupanya.. muka cam bebudak lagi...).

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari