Sunday, March 16, 2008

URTV - Akma & Felix Lepas Rindu...


Semalam masa online, tup tup Kak Mai buzz... 'Suee... dah ttgk gbr baru fna? pi JU website sekarang jugak!!"

Waaahhh... lama dah tak tengok budak berdua nih brgambar sama... rasa macam setahun sekali je sekarang ni...

Rupanya kat URTV 15 Mac - 31 Mac 2008, ada artikel pasal Felix dan Akma yg bergambar sakan - nak lepas rindu katanya... huhu...

Kak Na dah upload kat JU, so here it goes for JUs sekelian!!! Wallaaaa...






Felix's quotes:

"Dia lebih cantik sekarang..."

"Yang sama sejak dulu, ialah perangainya..."

"Bukan nak jauhkan diri atau tak suka dia, tapi taka ada jodoh nak jumpa..."

"Kalau Tuhan dah tetapkan memang dialah jodoh saya, mana mungkin saya menolaknya..."

"Saya nak bersambung berkawan"

"Kalau jauh, nak bercakap di telefon atau SMS"

"CINTA DAN KASIH SAYANG TIDAK TERHALANG DENGAN BEZA AGAMA"

"Hidup saya sekarang masih belum tentu, jadi bagi saya masa untuk kukuhkan ekonomi saya, barulah nak fikir soal nak pinang anak dara orang".. ujarnya matang.


Akma's quotes:-

"Dia dah gemuk berbanding dulu"

"Lepas saja jumpa semula, hubungan baik kami kembali terjalin"

"Felix pun rajin hantar lukisan yg dia lukis menerusi MMS kat telefon Akma"

"Felix cakap, nasib baiklah mak Akma tak nampak sangat aksi kami sebab terlindung dengan lighting kamera, so dia beranilah nak ambil gambar agak mesra"

"Akma dah anggap dia sebagai kawan baik"

"Sayang pun sebab dia sahabat yg baik bagi Akma"

"Lepas fotografi URTV lalu, Felix ada mengucapkan selamat Hari Memperingati Kekasih, 14 Feb lalu"

"Felix ada SMS ucapkan Happy Valentine... siap sebut nama penuh lagi..."

"Akma pun balaslah ucapan yg sama"

"Jodoh itu ketentuan Tuhan, jadi kalau ia terjadi begitu, Akma redha.."...ungkapnya, juga dalam nada amat bahagia.


Ada gak isu pasal ada penyanyi yg dibayar hanya RM50 dengan cek. Felix kata tu bukan dia. Dia jugak harap tahun 2008 akan bawak sinar kat dia. Dia still dengan Maestro. Dia nak keluar, tapi everytime minta keluar, ada show Maestro bagi kat dia. Dia ada macam2 plan - nak terbitkan sendiri album bahasa Dusun kat pasaran Sabah, 8 lagu ciptaan sendiri dan kawan dah siap, Tak sabar tunggu Ogos 2008 - tak cakap lak sebab apa, maybe that day dia akan keluar Maestro kot.

Anyway, GOOD LUCK to both of you, Akma & Felix!!!


 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari