Sunday, March 30, 2008

Akma's Santai Party - 220308

Last weekend - 22 March 2008, I attended Akma's santai party. Kak Sari invited me, i said, why not. Dah lama tak jumpa minah tu la kan. Sure ada good news from her one.

Anyway, mula2 derang nak buat kat Restoren Cherana kat Cheras nun. Tapi last minit tukar... okey le tu (eh, cam saida nyer tagline lak.. hahaa...) ramai la yg bleh datang... Aku penah pegi sekali je kat Cherana tu. Quite nice place gak le...

Aku 1st sampai kat Red Box tuh... tepat 5pm siot... hahaa... mana lak sumer orang nih... cal cal, ada yg on the way, ada yg bershopping, ada yg jumpa kawan dulu... hmmm... Pas tu Emy lak sampai. Takpe gak... bleh la aku beli hadiah kat Akma. Turun2, jalan2 jap kat level bawah. Hmm.. jumpa gak la satu hadiah ni... sepasang lak tu... so why not aku beli for Akma, and beli sejibik untuk Pilik. (Sah aku dah weng nih...). Seb baik derang bungkuskan skali. Dah naik tu, ada la dua tiga kerat lagi yg dah sampai.

First2, dapat party pack. Macam2 benda dlm tu. Then sambil2 makan, derang start karaoke dahh. Adoi... Kak Sari kata wajib semua nyanyi.. huhu.. aku nyanyi gak le satu lagu.. tu pun dah semput coz dah lama tak nyanyi.


Akma datang kol 8 lebih coz dia ada rehearsal untuk Gempak Selebriti. Pakai kaler putih coz tema putih. Kek disponsor oleh Red Box. Kema nyanyi few songs - tak ingat dah.. eheheh... tapi sempat gak aku rakam satu. Yg byk aku rakam - masa Ja'a nyanyi. I just thought that boy can be big 1 day.. well its just a thought lah kan.. yg sure he's got 'Suara' one...

Anyway, Kema ada ajak almost all her fans yg datang to duet with her.. err termasuklah aku.. tatau nak nyanyi lagu apa coz aku tak plan nak nyanyi pun ngan Kema. Adoii.. Last2 nyanyi lagu yg aku nyanyi petang tadi.. ahahaha... belasah jer... Lepas dah amik2 gmbr and bagi hadiah kat Kema, majis habis almost 11pm. Tu dia! 6 jam aku kat Red Box... sejarah betoiii...

Few updates on Kema - Akma will appear in the well-known Malay drama soon - tungguuu...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari