Saturday, January 05, 2008

Ingkar - Bunga Citra Lestari

di saat cinta tercipta
semestinya aku merasa
di kala hasrat mendalam
semestinya aku berbalas

dari hati kini kusadari
tak semestinya aku berkasih
jika hati tak dapat berbagi
baiknya rasa itu tersimpan dalam

c/o:
semestinya aku mencinta
seharusnya aku menyayang
oh maafkan jika
semua ini yg kuberikan untukmu

dari hati kini kusadari
tak semestinya aku berkasih
jika hati tak dapat berbagi
baiknya rasa itu tersimpan dalam





Dah lama gak aku beli album Bunga Citra Lestari. Ni semua gara2 filem dia 'Cinta Pertama' yang aku suka tu le. Anyway, bila dengar balik lagu ni kat Era, it's sooo mendamaikan hati aku. Muzik dia very the santai one so bila dengar pun rileks. Lirik pun so very the kena one dengan my life. So... enjoy the songs.

I'd like to wish Happy Birthday to my 'forever-vogue' friend, Gambate. Semalam dinner ngan geng2 kat Restoren Rasa Sayang kat Jalan Yap Kwan Seng. Classy mamak style. Hahahah... then terus gi Yow Chuan Plaza, karaoke plus birthday celebration kat sana.
May happiness be yours always, Gambate!!



 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari