Thursday, November 15, 2007

Sofea, Sarah, Aduh Papa & Goodbye...

Lotsa things going on in my life right now. Tapi tak sempat nak update coz i've been too busy packing... packing apa? tungguuuuu... jap lagi aku citer...

An-Nursofea Damia
Tu le nama anak sedara aku yg baru... akak aku selamat lahirkan a very pretty baby girl on the 6th of November kat Putra Medical Centre... aku cakap 'pretty' coz sumer yg nengok dia akan cakap that she has a pretty full lips... dah la kaler ala2 merah pink.. macam model la kan... ahahahaha... anyway... tiap2 hari if aku cakap ngan akak aku on the phone, mesti aku akan tanya Sofea tgh buat apa... and i love kissing her coz bau baby kan best... ehehehe...


Here she is, waving us for the first time..


Nyenyaknya tidooo.... jeless.. jeles..


Congrats Sarah!!
Congrats to Sarah and Andy coz dapat baby boy plak today... Razuaiman bin Razuandy. Tak sempat lagik nak jenguk derang and amik gmbr... agak2 rupa sapa la ekk.. eheheh...


Aduhh PAPA!!
Today gak, bday bapak aku yg ke 66... tapi kesian, dia dok kat rumah je berehat coz pagi Ahad lepas, dia terjatuh kat bilik air. Panik sat aku... seb baik tak bleeding.. cuma retak tulang sket kat kaki dia coz dia terduduk atas kaki. Terus aku hantar ke Ampang Puteri lebih kurang kol 3.30 pagi. And petang tu jugak operate letak skru and besi kat dlm tu. Adoiii... bila tengok kat x-ray tu, klaka sat... tengok macam mende tu kat dlm movie je... heheheh...


Anyway, Get Well Soon and Moga papa panjang umur dan murah rezeki, Insya Allah...


Goodbye???
Hmmm.. finally aku tukar keje gak setelah 7 tahun kat iCIMB tu... it's time for me to move on.... cuma sedih sikit nak tinggalkan kengkawan yg sama2 mengharungi suka duka as a Call Centre staff. Masa nak pegi keje pagi tadi pun, dah start sedih coz tiba2 je aku teringat kat Odi.. alaa, the guy yg aku borak2 dlm LRT tu ler... masa aku pegi HR Dept kat Level 5 tadi, aku baru nak keluar je, tiba2 nampak kepala dia coz dia baru berdiri dari kerusi dia... tapi dia tak nampak aku coz aku betul2 dah langkah keluar pintu... sedih gak la bila pikir aku takkan jumpa dia lagi after this... anyway, can't wait to work at the new department tu. Keje yg aku mintak ni is sumthing yang aku memang suker. Tadi pun dah dapat dah email dari my Supervisor-to-be, suruh aku pegi meeting kat KL Convention Centre nest Thursday. Tapi rasa macam best coz boley blaja mende baru.. Good Luck to me!!




 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari