Monday, November 19, 2007

1st day at Work

Hari ni 1st day aku kat ofis baru... berdebar gak ntah kenapa... sampai aku kuar rumah kol 7 pagi and sampai ofis lak kol 7.40 pagi. Ingat kot jem, rupanya skolah dah cuti... so memang tak berapa jem sangat... ehehehe... so aku mekap sat dalam kete... seb baik ada parking... lepak sat dlm kete sambil dengar lagu Far Away, ecehh..... pastu kol 8.15 aku brekfast jap kat kedai mamak kat situ. Then around 8.30, aku sms member aku dia dah sampai ke blom.. rupa2nya dah sampai.. aku naik2 je opis, dia dpk sebok mekap depan pc.. ehehehe... anyway, aku macam ceria je pagi ni... tapi macam2 hal happened i.e. ID & password application as well as Salary issues... lepas lunch lak, aku tolong Supervisor aku wat keje dia... macam2 nak citer ekceli, tapi tak yah lah yer... ehehehe... moral of the story ==> kena bawak headphone untuk dengar music kalau boring yg amat... ahahahaha...


At the end of the day, Sofea gak yg aku dok ingat... ehehehe...



 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari