Thursday, August 23, 2007

This is Jiwang United - Part 3


So, dulu, tahun 2005 & 2006, rajinla jugak pegi konsert and show diorang... kalau nak listkan, memang tak habih punya... eheheh.. tapi since hujung 2006, dah sebok sikit... tapi kengkadang curi gak masa nak celebret birthday Akma & Felix..


Anyway, sekarang ni, Akma sebok berlakon drama... tak salah aku, dah dua drama dah.. salah satunya, drama Otai, akan ditayangkan tak lama lagi... tak sabarnya nak tengok Kema berlakon... masa rancangan AF kat Langkawi dulu2, paling best masa Kema berlakon dengan Felix kat tangga... ehehehe... aku tengok lain sikit muka Kema masa tu, ingat kot orang lain.... tapi bila Felix jerit 'Akma', baru perasan. Memang lainlah Akma masa tu... tapi nampak natural...


Felix sekarang ni dok nak berlakon 'Aduh Saliha' lak... hope Felix bleh amik peluang ni asah bakat betul2 coz bawah arahan M Nasir la kan.. amik la iktibar sket dari 'Misi 1511' tu ye nakk.. ahahahah... latest picture kat Forum Cari, Felix dok lepak ngan Ikin/Aenn and their gangs... hmmm... tetiba je kan... ahahaha... nampak gak Wan (PA Mawi) kat gambar tu..


Pasal gosip lak, Felix baru2 ni keluar kat majalah HAI, yg pasal kontroversi dia dengan Maestro... aku malas la nak komen pasal ni... tapi tiap2 tahun, ada je anak buah diorang yg kuar paper/majalah dok komen pasal pengurusan Maestro. Nak buat camna kan.. Maestro la yg bukak peluang rezeki kat diorang mula2, and yang stay lama2 dalam tu pun jenis nak balas budi je la kot. Tapi, sampai bila nak balas budi? Wallahua'lam...


Akma... latest dalam Mangga - Sept 2007... cinta baru nak berputik la kann... baru nak kenal2 sorang mamat yang bukan artis... kalau perkenalkan kat public pun, sure mamat tu akan jadik artis gak (ala ala Ina Naim la ni kan..). Anyway Akma, may the best man wins... ecehhhh.. gud luck to you ya!!!


And...



Latest shocking~unbelievable news is....



* Show at Dataran Shah Alam

* Sabtu ni (25/8/07)

* pukul 8 malam lebey kurang...

* main artistes - none other than... Akma & Felix!!!!! YEAY!!! Nyanyi duet lak tu... adoiiii...


Hope jadik le show ni... jom ramai2 pegi jom...

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari