Sunday, July 22, 2007

Selamat Pengantin Baru, Faridah Hanom!!!


Hari ni berlangsunglah Majlis Perkahwinan my childhood fren, Faridah Hanom binti Miskam dengan hubby, Mazlani... ehehehe... semalam nikah..

Aku dah start involved in her wedding since dia mintak tolong aku buat hantaran dia sikit2. So, aku buatler 3 jenis... kain pelikat, sejadah ngan pudding fruit cocktail. Dah dua tiga malam gak la aku tido lewat sebab dok ulang alik ke umah dia walaupun aku sebok sokmo.

Aku bleh nak buat full review tapi masa begitu mencemburui aku (i actually hate this phrase.. hahaha..). So i guess, aku letak gambar2 je la ekk... lagipun, a picture worth a thousand words la katakan... Nengokle yer gelagat2 Ida yg suker posing nihh.. kellasss gitu...

Masa wedding ni gak, sempatle jumpa bebudak satu kelas ngan kitorang dulu - 6 Emas 1989 SRK Taman Melawati. Geng2 yang datang - Fairuz (penghulu, ye ker? ahaha...), Zuriati (as pengapit Ida), Sarah and Andy, Munirah, Rizal, Azha, Zurina and hubby, Izham, Khairul. Tu geng yg biasa jumpa lerr... I would like to welcome back Dr Fakhrizzaki to KL - b4 this dia kat Kota Kinabalu, Sabah. And Dahlia too... festaim le jumpa Dahlia since darjah 6 dulu kan. Dalam lebih kurang 18 years gak la... phewwhh.. lama tuuu.... Anyway, our cikgu Huri couldn't come as he needs to attend another important matter. Rindu gak kat cikgu kitorang sorang tuu.. ehehehe... tadi gakla Penghulu buat lawatan tak rasmi ke kelas lama kitorang tapi tak leh nak bergambar kat situ sebab tangga2 semuanya berkunci... huhuhu...

Enjoy the pix ya!! :) (err.. later2 ek aku post gmbr... )
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari