Wednesday, June 27, 2007

DIVA the Movie



Selepas "Special Screening DIVA" di TGV KLCC 26 Jun 2007, with Budiey (timo kasih daun keladi ya!), Mixterr and Azwan...

DIVA: Amacam movie ni? Best tak?

Toby: Errr.. ok laaa...

DIVA: Apasal ada 'errr' tuu..

Toby: Ekceli, overall, biasa je la movie ni... tapi ada adegan2 yg berbaloi la jugak bila pegi tgk wayang kan....

DIVA: Ye ker... part mana yg berbaloi tu?

Toby: Err.. part yg tu laahh..

DIVA: Laa.. habaq mai tengok.... part mana?

Toby: Part yg aku rasa best ialah masa bebudak tu perform... aku rasa kalau JIWA betoi2 direalisasikan dengan konsep cam tu, aku rasa mesti best... tak yah amik orang lain pun... amik org yg sama laaa... unless Adam nak stay solo la kan... sumer ada rupa, ada gaya.. suara tu diorang punya suara diorang kann?

DIVA: Siapa pelakon pilihan dlm filem ni?

Toby: Of coz ler Ning... superb performance... TRUE DIVA... except few scenes yg memang follow arahan director la kan... kecewa sikit tu ada... tak yah aa citer kenapa kan... not relevan kalu citer kat sini...

DIVA: takper takper... yg tu kita citer belakang tabir ekk... lagi, sapa yg best?

Toby: Emm.. aku suka Balkisyh punya lakonan... nyampah tgk watak Eja tu.. maknanya, memang Balkisyh terer bawak watak la kan... Mera lak (lakonan Jessica), memang best gak... cam serasi plak ngan Adam. Awal... hmmm... he's more mature than his age in this movie... belum nampak lagi aksi2 yg mencabar lakonan Awal yet... Arman & Siska, pun best gak.

DIVA: Apa komen pasal Ac Mizal lak?

Toby: Lawak dia memang la klaka macam kita biasa dengar... tapi kengkadang aku rasa few scenes not really relevan sgt... tapi masa scene serious, memang dia ok.

DIVA: The songs? Soundtrack filem ni?

Toby: Best... enuff said. Lagu2 macam ada nafas baru...

DIVA: So, brapa nak kasik bintang?

Toby: Errr... 2.5 cukuplah kot...

DIVA: << bengang>>
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari