Sunday, June 03, 2007

BOWLING TOURNAMENT FAFAU FC


Lama betul aku tak jumpa kengkawan M2M... pagi tadi aku pegi visit 'kembar' aku, Huda kat Taman Universiti... tghari jer, terus aku blah pegi Times Square. Ni la masanya aku nak jumpa kengkawan... kalu tak, busy sokmo!! ehehehe...

Sampai sana ada la lebey kurang kol 1, Yatie dah call aku dah tanya aku kat mana... aku cakap aku nak pegi kedai jap nak beli sumthing.. terus aku gi kedai runcit nak beli air kotak utk geng2 yg main. Mula2 aku nak bawak Mineral Water Mawi World... sms kat sorang member Mwfc, dia kata dah lama dah Mineral Water tu tak dijual, dah stop jual pasal kes ari tu... isk isk.. punya la aku ketinggalan zaman... last2 beli la air kotak (3 x 6). Aku jumpa Tijah kat dalam, tengah duduk2 dok jaga anak dia.. then tiba2 teringat lak kamera akak aku, takde battery, isk, terus kuar beli jap, pastu pi merayau sat tgk artis mana yg dah dtg...

Ironically, bila dapat lane, Mawi Frenz FC lane no 45 , Marsha FC kat sebelah, then baru la M2M Frenz punya lane. Uihh.. suratan ke atau kebetulan diorang letak kitorang kat lane tepi2, sebelah2 plak tu? Wallahua'lam la kann...

Here's few celebrities yg datang:-











Bersambung...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari