Saturday, April 07, 2007

30 tahun lalu...

Yup... aku dah berumur 30 tahun semalam... quite scary gak laa.. especially for a single like me kan... tapi aku tak penah menyesal dengan apa yg aku ada sekarang... malah aku bersyukur... aku ada family aku yg sangat bersabar dengan karenah aku, aku ada kawan2 yang very the very sporting...

Ramai gak la yg tanya, bila aku nak kawen.. aku gelak je laa.. kalu buleh nak kawen skrg gak.. ecehhh.. bukan apa.. semua ni serah pada jodoh je la kan.. sapa tak nak ada anak, sapa tak nak ada org yg sama2 kongsi segala.. tapi aku tau kenapa Tuhan tak temukan aku dgn jodoh aku lagi.. (ecehh..) disebabkan aku tau kenapa la aku tak panik sangat... eheheh... penah gak member aku oly bgtau aku, "Lala.. (nickname aku ler..) awak tak yah cari.. awak tunggu jer..". Heheheh.. tergelak sat aku dia cakap cam tu... memang pun aku tak nak cari dah.. dah penat cari... bila jumpa yg serasi bersama, selalu dapat org yg salah.. bukan salah apa, ada yg laki org lah, ada yg boifren org lah, ada yg tunang org lah, ada yg dua alam lah, ada yg muda dari aku lah.. boleh kata yg aku jumpa dan tertarik tu boleh la dikatakan 'yg terlarang..' muahahah... Anyway, aku still ada lagi nak rasa apa itu cinta.. walaupun aku penah merasa bertepuk sebelah tangan 5 tahun dulu, tu pun lepas pendam 6 tahun.. gitu la maha hebatnya cinta aku kat mamat tu.. 11 tahun tauu... anyway, dia dah kawen dah pun.. alhamdulillah ler.. aku doa kan dia happy dengsn family dia... mana tau la kan, aku akan jumpa org yg lebih baik dari dia kan kan.. hahahaha.. Amin...

Anyway, enuff about my sad story. Masa birthday aku, aku amik cuti.. tu pun staff aku dah siap plan buat surprise sehari sebelum... ehehe.. ekceli tak surprise pun, pasal aku dapat tau masa aku nak jumpa Team Leader aku, kat pantry lak tu.. ingat kan apa la derang macam sorok2 sumthing dari aku, rupanya nak sorok kek rupanya.. ehehehe..

Pastu malam bday aku tu, geng M2M plak buat sort-of celebration kat gerai kat Ampang.. (tak ingat plak apa nama gerai tu..). Siap bawak kek tuu.. malu gak la kena tiup lilin walaupun 3 batang.. tapi kek memang sedap gilaa.. muahahah... TIMA KASEH GENG M2M SEKALIAN... KORANG MEMANG BEST!!!
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari