Tuesday, March 13, 2007

Sunday Night Live With Hazami

My main reason i went to Planet Hollywood with budiey last nite was i really wanna see Hazami singing in person and ekceli nak gak jumpa the famous MrManager. Pas tu lama gak la tak jumpa joe. Aku terlewat sikit sampai disebabkan dek mencari 'mata' aku dekat 10 minit. hahaha...

Sampai sana, tak leh diri depan stage coz that area memang tak bukak. Cuma untuk invited people jer.. anyway, hehehe.. dari jauh nampak dah MrManager.. he looks younger in person.. (err.. dah tua ke dia.. heehee..). Pastu Joe plak datang.. terkezut sket coz dia macam tunduk masa nak salam ngan aku... ehehehe... yang lain2 kat table tu aku tak kenal..

Hazami started with lagu Kata. Then:-
Pencinta Wanita
Sonata Musim Salju
Tak Ada Logika
Vanishing,
Harapan,
Medley
Tekad @ Hero
Redha (kot.. x ingat la tajuk lagu ni..)
Fantasia
Sarah @ Nikki @ Amylea
Malu (kot jugak..)
Coretan Cinta
Kenangan Terindah
Mungkir Bahagia

All songs memang sedap habih Hazami nyanyi... tapi ada gak kengkadang dia highlight kan penyanyi latar dia. Kira punya kira lebih kurang 15 lagu je yg dia nyanyi..

Bersambung...

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari