Monday, March 19, 2007

Lepak2 With M2MFrenz

RedBox Ria, SOGO
170307 15:00 - 18:00


The galss...

Hari Sabtu lepas was a hectic day. Pukul 3pm aku 'lepak2' dgn geng2 M2MFrenz yg komited dgn tagline kami - 'Raikan Persahabatan' (hahaha..) Aku sampai RedBox Ria lambat sikit.. Before that amik babybling kat Times Square, jem gila!!! Last2 dekat kol 4 baru sampai.. tapi bebudak tu sumer dah nyanyi sakan dah...

The guys...

Aku kena nyanyi gak laa... pestaim gak laa nyanyi depan org ramai nihh (17 org kira ramaila gak kan..).. Gambate tolong pilihkan lagu.. aku kena nyanyi 'Kaulah Segalanya' by Ruth Sahayana. Fuhh.. seb baik lagu senang sikit.. maunyer dpt lagu Siti, jenuhhh.. gerenti perit anak tekak. Fuhh.. vokal pipicomel, arinza & ezie ngancam siott... aku teringin nak dengar pipicomel nyanyi lagi 1 full song.. yg lain2 pun bukan main lagik bakat terpendam... hehehe... klaka giler missx nyanyi Teman Tapi Mesra dengan Yatie.. heheheh... memang menghiburkan!! Festaim gak aku tgk Kak Nilam gelak sakan.. ehehehe...


Yummy yummy karipaff..

Mawi & Marsha tak dapat datang as diorang busy ngan shooting filem & drama masing2. That doesn't stop us to be together having fun. Ingat kot nak nyanyi ramai2 lagu Jangan Pisahkan (ala2 lagu tema M2MFrenz la kannn..), tapi muzik plak tak bestt.. tah versi mana tahh..


The RedBox..

Anyway, aku enjoy habis dengan geng2... wish Mawi & Marsha were there with us to see our closeness. And wish they know that we are friends today becoz of them.


Cute babybling...

Special thanks to babybling who came all the way from Brunei to be with us... not forgotten, cheese from Jepang who we all been waiting for her presence every year...

Forever in Our Hearts.. M&M
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari