Sunday, March 11, 2007

GSA Putrajaya & Zoom In Bersama Bob

Gempak Selebriti Astro - Putrajaya

Aku sempat pegi Putrajaya semalam nak tengok Akma & Marsha kat Gempak Selebriti Astro kat Alamanda... tu pun last minit pegi. Aku sampai lam lebih kurang dekat kol 4 laa.. masa tu Marsha & Akma dah nyanyi few songs.. alahai... kamera aku plak takde filem.. cari punya cari jumpa la kedai gambar.. tup2 Marsha & Akma ada nyanyi satu lagu lagi each.. adoii.. lepas lagik... Jumpa Zahar, Yatie, Braggs, Ezie and Kak Na kat sana... heheheh... aku bawak la hadiah nak bagi Kema coz birthday dia baru je lepas baru ni..

9 Mac 2007 - Happy Birthday Akma!!!

Dalam sibuk2 tu, sempat gak jumpa Marsha & Akma masa masing2 nak pegi toilet.. hehehe.. tu je la can nak jumpa diorang. Kalu tidak, takdenyer guard botak tu nak bagi masuk...

Aku sempat tengok Akma nyanyi lagu Dangdut dengan Edlin jer.. yg lain2 tak sempat nengok.. Marsha plak sempat tgk dia nyanyi duet dengan Nora lagu Pudar.. fuhh.. best giler... then dia duet plak dengan Zahid lagu My Heart... hmm.. semenjak dua menjak ni asik ngan Zahid jer... ada apa2 ker.. ehehehe.. takde maknenyer kan klapak kann... hahahah...

Lovely Kelapak...

Zoom In Bersama Bob - Auditorium Angkasapuri

Malamnya, aku pegi nengok Bob nyanyi atas ajakan budiey and atas ehsan tiket pakcikMMA coz memang selama ni aku memang suka vocal dia.. pastu aku tau dia akan nyanyi lagu Cinta Seorang Teman.. masa Bob nyanyi semalam, aku dah terbayang2 dah muka innocent Felix kat Konsert Prelude dolu2 tu.. hehehe... pasal masa tu le aku start sokong Felix...

Kaer ngan Amylea pun ada as artis undangan.. Amylea was very professional. Kaer... ermm.. kena belajar lagi kot on how to connect dengan stage manager.. Anyway Kaer.. good performance on 'Izinkan Ku Pergi'.. cayalahh..
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari