Thursday, November 16, 2006

Open House oh Open House

Sekarang ni ramai gak yg dok buat open house... termasukla aku... Walaupun now tak terasa sangat suasana raya dah, tapi bila ramai2 makan2 kueh raya, salam2, pas tu bagi duit raya, terasa jugak laaa kan suasana raya tu...

Mier's Open House - tak ingat bila..

Syikin's Open House 041106
As usual, rumah Shikin memang best pegi.... byk food tau.. tapi sapa dtg lambat memang makan serdak je laa.. hahaha.. tak gitu ckin.... aku pegi dgn k.liza & kak na... sampai sana, tak ingat plak sapa yg dah datang.. oh yaa... Joejoe, wife & the cute Felicia... geram aku nengok Felicia... seb baik muka tak macam Felix.. hahaha.. pas tu bebudak JU yg datang, Kak Mona & Abg Kamal, Che Zu and family and Hani, Miss Prezz.. and family dia. sapa lagi ekk, tak ingat laaa... Anyway,, memang best food.. cam biasa aku & kak liza bukan datang beraya.. tapi datang melantak.. hahaha... ampunn kak liza...

Gambate's Open House 051106
Satu lagi open house best.. sedap sungguh lontong ngan sambal bilis tuhhh... isyyy nyesal tak amik gmbr tunjuk kat korang.. tapi tak leh lawan kuih siput kegemaran aku laa.. gambate yg buat tau... ahahahah... Almost everyone was there, Zahar, Yatie, Pipicomel, Ira, MissX, Jeanperry, Panji, Justice, Mier & Family, CikZam, Rose & Putri. Oh yaa.. Tijah, Kak Jo & Kak Nilam pun ada... ramai gakk.. Hari tu jugakla ada show Jom Heboh kat Batu Kawan, Penang. Mawi, Marsha & Felix were there. Seperti biasa, ada adegan royan yg tak leh lupa laa.. especially part siku-menyiku.. auwww... Felix lak, boroi cam biasa laa.. ehehehe...

My Open House 111106 - RTJU 2006
Tahun ni ramai sungguh org dtg.. pasal dah bertambah geng la kot...

Akma's Open House - KL International Hotel

Zahar & Yatie's Open House

Justice's Open House

More Open Houses soon...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari