Saturday, November 25, 2006

Marsha dah kuruss...

Marsha with her 'monkey face'.. heehee..
specially for M2MFrenz.. yeeharr..


I got the chance to see Marsha bila ikut member ke open house kawan baik Marsha malam Rabu lepas.. she's so sweet pakai baju kurung light turqoise..

Marsha wit Braggs..

Ramai gak la member AF yg datang sekali masa tu.. Yazer, Ekin, Amirul, Velvet, Diddy & tunang.. Rich dtg kejap jer.. ada lagi.. tapi tak ingat sapalah...

Yazer Rock Steadeyyyyyyyy..

Oh yaa.. Mawi pun diajak gak la tapi he was in Singapore.. kalu tak sure gempak punya... ramai gak la orang masa tu.. last event - sesi karaoke.. heehee.. Marsha duet dgn kawan baik dia lagu Awie & Ziana Zeng tu laa. apa tu.. Senja Nan Merah... Anyway.. hujan la plak time tu... kah kah kah.. chat a little while wit Marsha.. Hmm.. remember the song Rindu Malu and another new song she recorded with EMI.. they ain't gonna use those songs in her new Album.. adehh.. teringin gak nak dgr Marsha nyanyi lagu tu.. anyway.. can't wait la tunggu album dia.. mesti best.. and she's getting thinner laa.. tatau la kenapa kan.. Anyhow, on behalf of M2MFrenz, bgtau gak la kat Marsha to take care of herself.. coz all of us in M2MFrenz care about her so much kan ...

Pokok Kelapak ruless..

Thursday, November 23, 2006

Damainya Cinta

Another superb song..



Sinar matamu pancarkan kedamaian
yang slama ini kita impikan
Lirih suaramu taburkan kesejukan
besar artinya untuk diriku

Lembut sikapmu hadirkan kehangatan
yang slalu ingin kuungkapkan
Manis senyummu getarkan ini
abadilah adanya dirimu

Reff:
Damainya cinta untukmu
yang takkan mungkin hilang semua
Lembutnya cinta untukku
kan kupeluk slamanya

Bridge:
Agungnya cinta menunggu di sana
Raih dengan hati yang terbuka

Hmmm..

Monday, November 20, 2006

Aku Ada Karena Kau Ada

This is my feveret song currently. Masuk je kete, mesti bukak lagu ni.. somehow teringat2 zaman merasai perasaan cinta dolu2... ahahahah... memang indah gak laa.. tapi apa nak wat kan... cinta pertama selalunya tak kesampaian... sapa yg kesampaian tu memang bertuah sungguhh... tapi aku tak kesal walaupun tak kesampaian dek bertepuk sebelah tangan, sebab aku dapat rasa camna rasanya jatuh cinta... hikhikhik.. anyway... enjoy the video...



Cinta adalah anugerah yg Kuasa
Yang bila terasa betapa indahnya
Sungguh lemah diriku
Tak berarti hidupku
Bila tak ada dirimu

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yang pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

Chorus 2x:
Aku ada karena kau pun ada
Dengan cinta
Kau buat diriku hidup selamanya

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yg pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

Sunday, November 19, 2006

Aku Bukan Untukmu

Tadi aku tengok ulangan Muzik@Ria... ada dia tunjuk video clip Aku Bukan Untukmu by Rossa... erkkk.. as an M2MFRenz, aku tak dapat nak lari dr visualizing that Rossa is Marsha & the botak actor in the video is well.. 'Botak'. Huhuhu... check it out...



Later i'll put the video Aku Bukan Untukmu made by one of M2MFrenz, where the actors are none other than Mawi & Marsha of course... so...TUNGGUUUU....

Saturday, November 18, 2006

All about Mawi...

Dah lama aku tak buat posting pasal Mawi.. ye laa.. kalau aku buat pun, tu pun pasal aku pegi show dia.. but lately aku busy sangat2... anyway, i came across these videos kat youtube.. aku tak penah tgk lagi before this, so saja nak letak sini laa... kot2 korang pun belum tgk kan kan...





One of my favourite video of Mawi's performances...



HAHAHAHA...

Cinta the Movie (2) - Promo









CHECK THESE OUT!!!! I might be watching this movie on the 30th itself - kat Midvalley kot. Sms me or pm me kalau nak pegi sama.... Thanks to tiptra...

Thursday, November 16, 2006

Open House oh Open House

Sekarang ni ramai gak yg dok buat open house... termasukla aku... Walaupun now tak terasa sangat suasana raya dah, tapi bila ramai2 makan2 kueh raya, salam2, pas tu bagi duit raya, terasa jugak laaa kan suasana raya tu...

Mier's Open House - tak ingat bila..

Syikin's Open House 041106
As usual, rumah Shikin memang best pegi.... byk food tau.. tapi sapa dtg lambat memang makan serdak je laa.. hahaha.. tak gitu ckin.... aku pegi dgn k.liza & kak na... sampai sana, tak ingat plak sapa yg dah datang.. oh yaa... Joejoe, wife & the cute Felicia... geram aku nengok Felicia... seb baik muka tak macam Felix.. hahaha.. pas tu bebudak JU yg datang, Kak Mona & Abg Kamal, Che Zu and family and Hani, Miss Prezz.. and family dia. sapa lagi ekk, tak ingat laaa... Anyway,, memang best food.. cam biasa aku & kak liza bukan datang beraya.. tapi datang melantak.. hahaha... ampunn kak liza...

Gambate's Open House 051106
Satu lagi open house best.. sedap sungguh lontong ngan sambal bilis tuhhh... isyyy nyesal tak amik gmbr tunjuk kat korang.. tapi tak leh lawan kuih siput kegemaran aku laa.. gambate yg buat tau... ahahahah... Almost everyone was there, Zahar, Yatie, Pipicomel, Ira, MissX, Jeanperry, Panji, Justice, Mier & Family, CikZam, Rose & Putri. Oh yaa.. Tijah, Kak Jo & Kak Nilam pun ada... ramai gakk.. Hari tu jugakla ada show Jom Heboh kat Batu Kawan, Penang. Mawi, Marsha & Felix were there. Seperti biasa, ada adegan royan yg tak leh lupa laa.. especially part siku-menyiku.. auwww... Felix lak, boroi cam biasa laa.. ehehehe...

My Open House 111106 - RTJU 2006
Tahun ni ramai sungguh org dtg.. pasal dah bertambah geng la kot...

Akma's Open House - KL International Hotel

Zahar & Yatie's Open House

Justice's Open House

More Open Houses soon...

Saturday, November 11, 2006

Cinta the Movie (1)


Aku 'teruja' nak tgk movie ni pasal aku baca sinopsis dia lebih kurang macam 'Love Actually'.
It's totally about all kinds of love in this world.




I have yet to discover the type of love stories in this movie, but sure best punya coz they says that it's interrelated..


Tengok gambar2 pun best, tambah lagi the 10 actors & actresses semua gempak2.. so sapa2 nak tengok sama2, jom... pm me or sms me.. kita diskas bila nak pegi ok..

Gambar2 ehsan dari http://www.cintathemovie.com
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari