Tuesday, October 10, 2006

Wonderful Akma..... & her Faithful Lovers....

Buka Puasa Bersama Akma
30 Sept 2006
Senja Bistro

Tatkala aku baru nak buat posting ni, tetiba jer kedengaran lagu Felix - Aku Pecintamu kat Era... uik... suratan atau kebetulan?? Terus aku type tajuk kat atas nun.. hahahah...

Anyway, aku pegi Majlis Buka Posa Akma on the 30th Sept lepas. Aku ingat kot geng2 JU ramai yg datang.. rupa2nya ada berapa kerat jer... yg aku tau, Kak Na mesti ada.. hehhehheh... cayalah Kak Na.. Anyway, aku sampai dgn Shikin awal la jugak sebab takut jam la konon... tup tup sampai kol 6.30pm.. kira awalla jugak... naik2 jer.. laaa.. dah ramai gak org yg sampai.. geng AFC, Kak Sari, Akma's family and few wartawan, i guess. Lepas dah dapat port, terus plak snap snap amik gmbr tu amik gmbr ni.. heehee.. tambah lagi sejak dua menjak si Shikin dok kawan dgn 'photographer' la katakan.. kah kah kah..

Akma sampai lebih kurang dekat2 kol 7pm. Masa tu almost all yg dtg laa.. Sifu pun ada. Jenguk gak dari tingkap atas.. fuyoo.. kereta Vios wa cakap sama luu.. cayalah Akma.. Akma pakai baju kurung kaler biru.. dengar2 'DATIN S' yg kasik baju tu... hehehe... anak sapa la tu.. As usual ada adegan salam2 and kiss2 cheek. She's sooo comel oneee... heehee.. Then terus kitorang start amik food & buka posa coz dah time.

Lepas makan, kitorang terus solat dan lepak jap... Yang best tu, Akma nyanyi 3 lagu lagi.. cayalah... Biarlah Rahsia (khas utk peminat), Selamat Hari Raya (duet dgn Felix dulu tu..) and satu lagu Dangdut - Dag Dig Dug. Kenapa la bila aku pikir2 balik, aku rasa semua lagu ni ada kaitan sket laa dgn Felix.. hehehe... wateverrr...

Then ada part dapat cabutan bertuah plak.. sah2 aku tak bertuah malam tu... then part bergambar plak.. yg ni sakan habih sekor2.. hahahah... tapi aku rasa berbaloi la...
Gambar dia later2 la aku upload.

Dah habih tu, Shikin sempat lagi posing kat depan Bistro.. hehe.. kalau nak tau, lepas kitorang htr kak na kat LRT, posing lak si minah tu kat depan KLCC... tapi lawa gak la gmbr dia tu.. pasal aku yg amik.. hahahah...

CIT CAT AZWAN 10
4 Oct 2006
AKMA & FELIX

Aaaargghhh..... best giler coz aku dpt tgk full show. Aku dah ready kat @15 kat depan TV since lepas kol 9 lebih.. lepas terawikh lerr... hahaha... rasa aman je coz takde langau langsung... ada la sekor tersesat... ngeh ngeh ngeh.. then lepas kol 10.30pm, bila Felix dtg chat jer, terus serangg... hehehe.. byk gak ler soalan aku diorang jwb.. tak kurang gak yg tak jawab tu.. tak kesahler... bak kata Mak Long, 'ko ni pakar tanya soalan jiwang la...'.. keh keh keh..

Antara soalan2 aku:
Q: Akma!! Mahal Na Mahal Kita (MNMK)...
A: *****.. Mahal kita juaa.. muahhss..

Q: Akma Felix Syerasyi Bersyama.. (gmbr kema & pilik duk atas batu kat Brunei)
F: Alaaa... *****... malulahh.....

Q: Felix! Akma dah penah ckp MNMK, bila Felix nak ckp kat Akma pulak...
F: Dah pernah... senyap senyap.. (hahaha...<= yg ni aku yg gelak..)

Q: Akma, Felix bg apa masa bday ari tu.. Felix, Akma bg apa masa bday ari tu..
A: *****, adalaaa.. biarlah rahsia...

Q: Bila nak kluar album, Felix...
F: Hujung tahun.. *****... launching kat Sabah... ajak la ketua kampung skali...

Tu je le yg aku ingat.. heehee.. by the way, enjoy the VCs below... credit to KAK NA...

Percaya Pada Cinta


Warkah Berlagu Pilu


Oh What A Nite... Lalalalala...

So that is all about Wonderful Akma & her Faithful Fans & Felix..

AKU PECINTAMU - FELIX AF3

Aku masih di sini kekasih
Telah lama ku simpan segalanya
Janji yang tak pernah kau tunaikan
Tapi aku masih setia menanti

Cintaku masih lagi di sini
Masih berbunga menanti kamu
Walaupun harumnya hampir hilang
Tapi ku tetap pencinta yg setia huuu (Faithful lover)

Dan aku masih disini sayang
masih setia menanti dirimu
kerna kita pernah sayang-menyayang
ku harap cinta mu tak akan pudar

Dan aku masih menanti dirimu
masih segar menanti segalanya
jangan kau ucap selamat tinggal
akan hancur hatiku kerna kamu

Aku masih disini sayangku
Walaupun kau hilang kian lama
Telah cintaku jadi begini
Betapa aku pecinta yang setia wuuu

Dan aku masih disini sayang
masih setia menanti diri mu
kerna kita benar sayang-menyayang
kernaku harap cintamu tak akan pudar

Dan aku masih menanti dirimu
masih segar menanti segalanya
jangan kau ucap selamat tinggal
akan hancur hatiku kerna kamu

Aku masih disini sayangku
Walaupun kau hilang kian lama
Telah cintaku jadi begini
Betapa aku pecinta yang setia wuu

Dan aku masih disini sayang
masih setia menanti dirimu
kerna kita pernah sayang-menyayang
kernaku harap cintamu tak akan pudar

Dengarkan kasih laguku ini
kerna diriku pencintamu huuuu

Cepat laaa album Felix keluar.. hahahaha...

your faithful fan, Akma & Felix... tobymiaw @ tobys @ suh13247
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari