Sunday, September 24, 2006

Selamat Berpuasa...

Ramadhan datang lagi... tapi aku dah start tension... pasal its gonna be a hectic Ramadhan... i'll be doing a lot of walking this month... aiyoh... tapi aku tak akan menyesal berjalan coz aku tau ia mendatangkan benefit kat aku...

Aku tension sebab bila banyak jalan, banyak jugak duit yang 'jalan'. Heheheh... hopefully whatever mende yg akan aku buat nanti, tak akan guna duit sgt.. kalau ada byk pun, i'll know its for my own future.

Malam tadi aku tak pegi terawikh coz kena jaga anak2 sedara aku, Adam & Amin. Mak bapak diorang kat hospital Sg Buloh yg baru tu, coz Ahnaf (my other nephew) sakit muntah2 pasal dia terlanggar cermin pintu kat ofis akak aku. Berlari macam Superman punya pasal la ni... Hospital Sg Buloh tu baru je bukak about 3 weeks kot. Yg aku suka kaler dia yg memang kalerful. Pas tu ada lots of fountains plak tu. Isk.. lupa plak nak amik gmbr kat situ. Hopefully diorang kekalkan la keindahan hospital tu cam tu. Jgn bior berkulat situ sana sini...

Bukak puasa... there'll be lots of, lots of, lots of bukak puasa kat luar nanti coz lots of geng yg ajak...

Geng sekolah rendah: Diorang dah siap sound aku suruh shoot e-mail kat Yahoogroup untuk nak bukak posa ni macam tahun lepas. Hopefully ramai yg boleh join especially yg out of town tu.

JU: ada bukak posa dgn Akma end of this month. Teringat last year 30 Sept, pun ada gath dgn Akma gak.. hehehe.. windu plak kat minah tu...

M2M: si Mawi ada bukak posa gak this 28th. Aiyoh... if ada yg nak pegi, jgn lupa 'buzz' aku tau. Kalau ada geng baru best... Bila laaa nak ajak Mawi & Marsha bukak posa sama2 ni.. adoihh.... Kebarangkalian One in a Million kot...

the Change Factor geng: Sure punya ada lepak2 lepas terawikh ni... hope kat NZ je laaa.. tak larat plak aku nak pegi Gazebo sinun... nak2 if aku sorang je pompuan.. isy... payah gak ni... takpa2... ni semua satu cabaran jer... yg penting, the support is there... tu yg penting...

Anyhow.. HAPPY FASTING, EVERYONE...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari