Monday, September 25, 2006

Power of our Root

Aku keje pagi first day puasa ni... tapi aku ber'tenaga' hari ni pasal masa sahur aku minum Powerroot... hahahahah... serius!!! bila nak sampai tengahari tu aku terpikir gak.. kata mana aku nak lunch hari ni.. tapi.. pikir punya pikir.. isy.. puasalahh hari nii...

Aku siap kan keje opis sehabis mungkin... Yess.. berjaya update report jugak as at 20th Sept punya daily summary. Heran gak aku, camna aku boleh habis ni... tapi aku bangga... coz ni la salah satu perubahan yg aku lakukan... i know i can... tak gitu Syuk?.. hahahaha...

Anyway.. sempat gak aku pegi Pasar Ramadhan kat Taman Melawati... mak aku pesan beli cendol.. konfius gak nak makan apa.. abang aku, k.Lyn, Marsya (my niece), Imran & Arman nak datang buka posa kat umah aku... teringat plak Mawi kata dia suka beli murtabak.. hahahaah... betoi gak kan... memang dah lama pun aku tak makan murtabak... pas tu aku beli la dua tiga jenis kuih lain yg aku dah lama tak makan jugak.. hahaha.. lepas gian kot... yg pasti otak2 mesti ada... cari jugak sata kat sana, tapi macam tak ada... heehee, teringat cerating punya pasal la ni...

HAPPY FASTING to Akma & Mawi..

Felix & Marsha, tak nak blaja2 ker posa? Hahahah...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari