Sunday, August 20, 2006

Marsha @ Gempak Selebriti ASTRO - Cyberjaya

Aku kesian btoll dengan Marsha pasal ke hulu ke hilir dengan macam2 show... lepas Sabah Fantasia Tour, terus dia gi Kelantan dgn Mawi (satu flight tau!!! hahaha...) untuk booth PowerRoot kat Perkampungan Hadhari hari Jumaat 18hb ... then semalam plak kat Cyberjaya... isy isy isy... sibuk dengan show pun, aku tabik spring dgn Marsha coz dia tak jemu2 dok layan peminat dia..

Aku pegi dengan member2 M2M... Sampai2 jer kat sana lebih kurang dekat kol 9pm, Marsha tgh nyanyi!!!! Aiyaaarrkk... Apa lagi.. terkedek2 kitorang pegi kat stage kat situ... huhuhuhu.. dia nyanyi lagu Adibah Noor - sumthing nama Kelabu kot lagu dia...

Iskk.. sempat la kitorang lambai2... then tetiba je dia datang kat tepi pagar tu... uik... masa tu tak ramai fans yg dok kat tepi tu... apa lagi.. salam and kiss2 ler... a few royan words were heard... arghhh......
Then after that Marsha lepak kat tepi dressing room tu dengan Lotter... a few games after that, ada la dia nyanyi few songs ramai2 dengan bebudak AF lain. Masa Anuar Zain nyanyi lagu Bila Resah, derang dance pulak.. best bangat!!! hahaha...

Last2 diorang ramai2 posing coz photographer nak amik gmbr... kitorang yg ada camera ni pun sibuk2 gak... ahahaha... seemed that Marsha tak leh lepak2 after show sebab diorang kena naik bas terus untuk ballik.. abih lebih kurang kol 11 lebih la jugak... fuhhh..

UNDERNEATH POKOK KLAPAK, MAWI WILL WAIT FOR YOU... <== royan terlampau.. kuang3x... Later ekk aku upload gmbr2...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari