Thursday, April 06, 2006

Biarlah Rahsia

Tika dan saat ini aku tengah layan lagu Siti ni kat Era... just betul2 masa aku tgh nak update today's posting. So aku decided nak letak lirik lagu ni kat sini. Maybe aku nak review on the song la kot... anyway, check the lyrics out.

pernahkah kau bermimpi seketika
berada di tempat ku
membayangkan pahit manis berlaku
tak siapa yang tahu
mungkin nanti kau jua merasakan
berdepan dengan kata menyesatkan
tak kan ku melupakan
tiada pertimbangan
keheningan malam membalutkan
kepayahan jiwa meluahkan
andai kau jujur memahami
tiadaku menjauhi
dan kisahku yang masih panjang
menambahkan berat yang memandang
lantasku pendam ku putuskan
biarlah rahsia
semakin aku hitung dalam cinta
tiada kuasa mampu menghalangnya
hentikan kata-kata bertulangkan dusta
keheningan malam membalutkan
kepayahan jiwa meluahkan
andai kau jujur memahami
tiada ku menjauhi
dan kisahku yang masih panjang
menambahkan berat yang memandang
lantas ku pendam ku putuskan
biarlah rahsia
oooooo
dan kisah ku yang masih panjang
menambahkan berat yang memandang
lantas ku pendam ku putuskan
biarlah rahsia
pernahkah kau bermimpi seketika berada di tempatku...

Aku tengah sakit sekarang.. sakit apa, kat mana, sejak bila....biarlah rahsia
Apa perasaan aku kat Akma & Felix sekarang.....biarlah rahsia
Apa komen aku kat gosip Mawi dan Diana Rafar....biarlah rahsia
Adakah aku tengah angau sekarang....biarlah rahsia
Apa perasaan aku bila sesuatu yg indah spt cinta Akma & Felix terpaksa dilupakan begitu saja......biarlah rahsia
Adakah aku akan give up dari terus menyokong Akma dan Felix.....biarlah rahsia
Bila aku akan kawin since hari ni dah naik satu tangga umur....biarlah rahsia gak!!
MUAHAHAHA....REVIEW KE BENDENYE....TAKDE MAKNENYERR....HAHAHAH....

Happy birthday untuk satu2nya 'kembar'ku yang dirindui selalu - SITI NOORHUDA MD SALLEH. Moga bahagia di samping keluarga tercinta.
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari