Thursday, March 09, 2006

Happy Bday Akma... Happy Bday Idaa...

Kebetulan hari ni birthday Akma, sama dgn bday member aku Ida... So, wishing them a very Happy Birthday this year.... sorang tu dah 21 tawun... ecehhh.. celebrate / rehearsal dgn yg tercinta nampak???!!!! Muahahaha... Yg kawan aku tu dekat masuk 30 dah... ngeh ngeh.. cam aku lerr... huhuhuh...

Byk ekceli aku nak update... but tatau nak start kat mana... oh yaaa semalam lepas keje, ingat nak pi MidValley tgk Echo kat Tower Records dgn Norin, but dia tak jadik plak... si missX dgn jeanperry plak ajak aku minum... lepak sat kat Shanaf Cafe kat opis aku.. pas tu pi plak opis jeanperry, buat keje legal tak legal sangat laaa... muahahaha... sempat gak aku baca novel yg jeanperry tgh baca.. hahahaha.. syok plak... pas tu kitorang pergi minum plak kat Calypso... tercarik2 gak Sarah... kot2 dia lepak dgn 'baby' dia tuuu... tgk live band yg tah hapa2 nyer music.. ni mesti band baru ni... band lama tu lagi best gilosss... sembang2 dgn missX pasal m&m lagik... jeanperry tgh leka dgn novel dia... pas tu depa hantar aku kat LRT Wangsa Maju sebab aku park kete aku kat situ...

Balik, terus ngadap pc... aqeela, alna, elizz, pipicomel, eqine tgh conf... baca sat blog joe... syok coz byk updates on mawi and ada gmbr felix... sedey gak coz marsha & akma weren't there with them... cian marsha coz dia baru kuar hospital... batuk teruk kot... anyway, get well soon, dear princess.... sambung kat conf citer royan pasal princess... pasal praap and botak laaa... apa lagi... muaahaha.. citer di balik 'mawi yg world', 'marsha yg mengong' & 'kefli yg praaappp'. Watever happens, kita doa yang baik2 je laa ekkkk.. muahaha...

Oh yaa... attention to all m2mfrenz... sapa2 nak join me & few others to Secretary Day with Mawi where the artis undangan are none other than our Princess & Bob AF2... Yeeehaaarrrrrrrrr.......... let's repeat the magic we saw in Penang, guys!!!!! Muahahaha....

SECRETARY DAY
Artiste: Mawi
Guest Artistes: Marsha & Bob
Date: 13 April 2006
Venue: Hotel Palace of The Golden Horses <== tingat plak citer fanfic Mier - M&M naik kuda sama2... eceehh...


 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari