Saturday, March 11, 2006

3rd m2mfrenz Hi-Tea Gathering - 11 March 2006 Hotel Quality KL

Aku kena start review ni from semalam so that korang akan tau betapa penatnya aku sekarang ni.... So semalam aku keje shift pagi.. petangnyer, aku ada makan2 with my frens kat Seoul, Plaza Pantai... lepak sampai kol 8 la gak padahal dah janji dgn missX pegi umah dia kat Puchong... aku naik LRT la plak semalam pasal kete aku rosak... nak dijadikan citer, handphone kesayangan aku tertinggal plak kat opis... huhuhuu... seb baik aku ada extra hp... and seb baik jugak member aku htr balik umah..

Sampai Puchong lebih kurang kol 11 lebih kot... ngantuks gilos but ramai2 pakat tak tido coz nak siapkan all the VCs and of course, name tags... kalu korang nak tau, kitorang - aku, pipi, ira, missX, jeanperry tido dlm lebey kurang kol 3 pagi.. tapi ira la paling kesian pasal dia tido kol 5 pagi. Sambil2 tu best aaa tgk Vcs & mp3... Rumah jeanperry kat Puchong memang WORLDD!!!!

Bgn pagi, lepak jap sebelum siap2 nak pi gathering... ada yg iron baju, ada yg konpius nak pakai baju apa, ada yg bukak pc lagi, ada yg mandi, yg penting, kitorang sumer lawan ngantuks coz nak pegi gath nii... dah siap2, kitorang singgah jap kat opis aku amik henfon... tgk2 ada 3 missed calls & 12 sms... muahaha.. sempat plak aku beli URTV 15 Mac kot.. ada gmbr Hans & Erra kat depan... yg best, ada article on Botak and poster princess... poster praap pun ada tapi seb baik bukan sebelah princess... muahahhaha...

Sampai2 kat KL, errrkk... kak bijak & qeela dah calling2 coz kitorang lambat.. muahahaha.... pegi jap Pertama ngan pipicomel coz dorang ada pesan suruh beli things.. sempat plak aku beli kasut coz kasut yg aku nak pakai kat gath, ada kat dlm kete aku yg kat bengkel.. muahahaha...

Sampai hotel quality, fuyoooooo...... yg dah sampai, mmg cun & vogue de vass... kitorang pun start la tugas masing2... syok aaa coz jumpa ramai kengkawan.... silapla tak suruh pihak hotel wat 'Purple Carpet' (cam Red Carpet' laaa...). Sapa2 yg sampai jer, aku kena amik hotpot derang and amik gmbr utk Purple Carpet... sesapa yg aku tak sempat amik tu mintak maap le yerr... Tapi kan.. memang tak sabar laaa tunggu geng2 mb - ada yg dah lama tak jumpa, ada yg blom penah jumpa langsung.. and ada yg setiap minggu jumpa 2, 3 orang... muahahaha...

Anyway.. tunggu punya tunggu, seronok gilos coz jumpa muka2 baru... aku pun main amik jer gmbr.. yg baru dtg, yg tak sabar2 nak pose, yg tgh buat keje pun aku amik gak gmbr... puas hati laaa... majlis start kol 2 lebih... semua dah berdebar2.... memula aku rasa cam formal giler coz sumer senyap semacam... last2 havoc coz everyone knew each other already... seronok je aku tgk sumer owang pakai baju kaler purple... yg penting wakil2 mawifc.com & marshafc.com pun adaaa... heheheh.. sapa yg alert tu, tau la sapa.. muahahah... oh yaa.. best jumper reen ashikin & hazel tadi... JU always!!! muahahah...

MACAM2 ADAAA... hot pot exchange, lucky draw, vc presentation, etc etc..Anyway, the highlights of the gath was when the AJK decided to show us VC Skodeng kat Penang where we (who went to Penang last Dec) happened to watch the miracle of love by 'studying human behavior' caught on camera.... eceehhh... sapa2 yg pegi gath tadi paham ler apa maksud ayat aku ni... muahahah.... so RUGIIIIIIIIIII sapa yg tak pegi tadiii.... other gathering moments were the arrival of Abg ZAHAR BALAKONG & wife, MINAQJINGGO & CHEEESEEEEEEEEE.......... cayalah cheese, sanggup datang gak... tabik spring sama lu... the food was alrite.... tapi memang banyak part kroni betolla when it comes to hotpot exchange... ada tu yg tak berenggang lgsg dr akak angkat dia... muahahahah...

Last2, aku amik dua role films = 80 pictures... so tunggu je lah ekkkk.. sok lusa aku cuci, scan, and post kat my fotopages. Tungguuu.....

Balik, sweetjaan hantar aku balik... sampai umah jer terus tido japp.... penat gilerrr siottt..... Got sms from kak liza that kak zul - Jiwangan from Miri is here in KL. Aku pun call ler kak zul.. best gak cakap ngan dia... anyway, see ya in Miri next month... tak sabar sehhh...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari