Saturday, February 04, 2006

One JU day....

Finally, ada gak time nak update...
Lepas dah abih keje around 3.30pm yesterday, ingat nak pegi MidValley terus.. konon2 nak jalan2 dulu ler, since aku pun dah lama tak pi situ... then, tetiba Shikin call nak pegi sama... adoii.. terpaksa la aku tunggu sampai 5.20 kat opis dia... tunggu punya tunggu, 5.40 baru dia kuar... sampai sana, sempat lagi Shikin belek2 kasut baru... nak beli katanya... anyway, sampai sana, tgk2 dah ada cekputeh & doter (Tisya), kak mona & abg kamal... abg kamal nak jalan2 dulu, kitorang pun duduk ler kat Dome dulu... rupa2nya.. k charm, aqil, maxx & ja'a sempat lagi la tgk Buli Balik... muahahah... dengar2 ada owang nangih tengok citer tu... heehee... sementara tunggu bebudak lain, makan ler dulu... sedapnyaaa makan chicken & mushroom soup... cekputeh plak makan the same soup & brownies with icecream for Tisya.. last2 Tisya plak yg makan soup tu coz it's her fav soup ropernyer.... muahahaha... pas tu aku tgk ada minah ni jalan menuju kitorang dengan muka stone abihh... macam ustazah kalau tgk dr jauh... rupe2nyer, si Emy... muahaha... dia dr opis...

pas tu sorang2 datang... Hani, miss president & son, Zuera Siam, then k charm & the geng.. then Iza.. then cikZu (azrimrs).. sapa lagi ekk? rasanya tu je kot... Hani order spaghetti bolognaise.. tapi ada la citer haru yg made her makan kuah spaghetti jer... muahahaha...

bersambung... muahahah...




 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari