Sunday, February 12, 2006

Jodoh sampai kerna Mawi???


Hahahahah... aku baru balik dari umah akak aku kat Sg Buloh... rupa2nya akak aku & one of her jiran nak terima tetamu laa... ada anak dara nak bertandang pasal nak berjumpa dgn anak teruna (adik ipar akak aku)... last 2 weeks kot, dorang dah bertandang umah girl tu... ni kira bettandang balas la ni... muahahah... then crita punya crita.. (ni b4 rombgn cik kiah tu dtg laaa..).. rupa2nyaadik beradik girl tu pun suka gak kat bakal abg ipar dorang ni bukan sebab apa pun... rupa2nya pasal ruper dia botak ala2 Mawi!!!! Hahahahahah... aku punyalaa gelak besor bila dgr tuu... girl ni rupanya b4 this tak berkenan laaa kat few people yg dtg risik dia... bila dia tgk jer adik ipar akak aku ni, terus senyum malu2 'Burok'.... muahahahah....

One funny story about jodoh...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari