Tuesday, February 14, 2006

Echo without Tin?


2 hari lepas, Mas sms aku tgk pc Echo kat Pan Pac... yahuuu... finally, the right time, the right day, the right hour... ehehehe.. aku pun meredah hujan lebat ke the Mall b4 ke Pan Pac... makan dulu coz aku takut pengsan plak kat sana... Kitorang pun tunggula Ana kat Pan Pac.. lepas dia dtg, terus naik atas - Ana nak try masuk but it's only for press.. so lepas tunggu about half an hour tu, Ummi plak dtg and few other new faces - ezreen, emelda etc, etc... heehee.. padahal aku yg new face.. muahahah... then we were told that we could go in and watched him.. so, apa lagi... bila masuk jer, sumer tgk.. segan gak coz sah2 that majlis is for press... kena tahan plak tu... pas dah buat explanation, kitorang duduk la... toleh2 tgk2 ada plak sifoo-seefu ku... muahahah...


Echo is sooooo cuteeeee and sooo naughtee - hehehehe... byk kali dia buat cute jokes... then, lepas dah abih conference, amik ler gambar jap... sempat ler 2, 3 snap.. pas tu sumer pres makan.. since aku dah makan, so tgk je laa dorang makan... ehehehe... then, seb baik ada session for Echo Fan Club - it seems ada website baru for his fanclub tapi tak berapa ingat plak.. then met few others echo fans - 2 girls yg aku dah lupa nama.. muahaha.. sempat la bergambar satu snap with echo.... yg lain sumer gmbr echo jer laaa.. sian plak aku tgk echo yg tak menang tgn nak bergambar dgn beberapa fanatikus... muahaha... Pas tu lepak jap amik napass... fuhhh legaa... mission accomplished... thanks tu Mas - muahhhssss....

Then, balik.. seb baik hujan dah reda... naik LRT dgn Mas... on the way balik tu, sempat la aku email from my hp to Anna, Mier & Norin... muahaha... aku singgah sat KLCC hantar kodak.. yeay yeay.. esok bleh amik tgk... mauahahah... balik jer terus duduk depan PC.. konon nak update... sekali tu letih nak layan chatting plak... geram plak dgn mic aku yg tak reti bahasa ni... muahaha.. jeles plak org lain dah ada web cam... soon, babeh, soon... we'll have a bloody good webcam soon... muahahaha... Sian Alna with her work problems... hope you'll be brave, girl... be patience, wokey???

Can't even mention Tin's name in front of Echo? Echo won't even sign their DVDs? Adussss.... apa ni????

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari