Friday, February 03, 2006

Busy! Busy! Busy!

Konnichiwaaaaaaaaaa... Hmm.... tak sangka plak dah lepas month-end report aku still busy... heehee.. slalu ada gak la masa nak bersantai kat internet... muahahah.. anyway, report pun dah nak hantar dah.. and PMS Anis pun tunggu approval signature jer... so... rasa macam nak sambung dialog aku tapi tunggu buat kat rumah lah... petang ni plak ada small gath with the Jiwangans... hopefully keje aku abih cepat, then bleh la aku lepak2 sat kat MidValley.. lama dah tak pi sana... Talking about JU, smlm Akma ada kat Nasional FM. Seb baik kak liza & kak na sms bgtau.. and nasib baik gak aku bwk earphone handsfree tu.. bleh gak sambung dgr radio kat opis.. ahaahahaa.. Akma byk kali kena usik dek DJ pasal Felix.. heehee.. aku gelak sorang2 ler bila sampai kat rumah.. dah dua kali dah Akma kena sebut nama Felix untuk announce lagu WBP... satu kat Era minggu lepas, satu lagi semalam... muahahaha... apa2 pun, JU royan abisss...
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari